[NL] HabboTravel Summer Sound

15 This news was created in more languages: click on flags to read versions in other languages!
 
        


 
Het meest verwachtte evenement van de zomer is aangekomen op Habbo Italië: we spreken over het HabboTravel Summer Sound, gecreëerd door HabboTravel en het zal plaatsvinden tussen 13 en 19 juli.
 
Voor al deze week, zoals altijd vindt u, in het hotel, één spel per dag, maar de innovatie bestaat in de mogelijkheid van het ontvangen van rijke beloningen actief deel te nemen aan de live radio’s die dagelijks zullen plaatsvinden! In feite, kunt u badges en nijlpaarden krijgen als u naar de radio luistert in het de kamer.
 
Naast deze geweldige spellen, zal er ook een graphic competitie plaatsvinden, deze informatie kan je vinden in het officiele nieuws op Habbo.it op 13 juli.
 
We zijn tevreden over het begin van dit prachtige en nieuw avontuur, en u? Dus nu moeten we het aftellen beginnen: HabboTravel zomer geluid komt
 
[Immagine: ES486.gif] [Immagine: ES486.gif] [Immagine: ES486.gif] [Immagine: ES486.gif] [Immagine: ES486.gif] [Immagine: ES486.gif] [Immagine: ES486.gif] [Immagine: ES486.gif]  [Immagine: ES486.gif]
 
 Jingle Staff Habbo IT by Adaara, MOD-Nabucco (Habbo.it)


 
 Jingle IT by RastaZeta, hakunamatata1FR, teschietto96, merkurius, Powerenza, .:Kala:. (Habbo.it)


 
 Jingle EN by xNouba (Habbo.es)


 
 Jingle ES by xNouba (Habbo.es)


 
 Jingle FR by Antoane=bann (Habbo.fr)


 
 
HabboTravel.com Staff
(Thanks to HenkAkaYasin for the translation)

Lascia un commento